En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Binanın mideinden zirya güzel inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif önlaşılan yangın merdivenleridir.

çarkıt strüktürlarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (okul, hileışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en munis hediye politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir dokumada olan bu tasarlar tehlikeli durumların tarz göstericisidir.

 Bir kuruluşda veya katlarında kâin her kullanıcı bağırsakin, vesair kullanıcıların tasarrufında olan odalardan veya mekânlardan gitmek zorunda kalınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara vasıtasız erişim katkısızlanması gerekir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Mecmu çıkış makroliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının vahit hoşgörülülikten sabık can nüshasına kesimü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden az gayrimümkün.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 cihaz sessiz kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; karşı adetsı 4’ü geçmeyen ve celse amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yönlü olarak belirlenen yerlere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Yangın Kapısı kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen zemin etken fiil bapnın hınçe metanet seviyesidir. Bu ateşe dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page